Norsk Ukrainsk brann- og ambulansestøtte

Skrevet av MortenNo lør 19.11.2022 21:00
Norsk Ukrainsk brann- og ambulansestøtte
Norsk Ukrainsk brann- og ambulansestøtte er en humanitær organisasjon, styret består av personer med lang erfaring med overlevering av donerte brannbiler og brannmateriell til brannvesenet i Ukraina.

Organisasjonen har levert 6 kolonner med utrykningskjøretøy til Ukraina siden 24. februar. Dette gir en total på 46 brann- og ambulansebiler pr. 06/11-2022, og teamet jobber i skrivende stund aktivt mot neste kolonne.

Vi har direkte kontakt med ledelsen i brannvesenet i Ukraina som fortløpende melder behovet. Brannbilene og materiellet organisasjonen har overlevert til Ukraina er allerede tatt i bruk øst i landet der krigen har rammet befolkningen hardest.

Den pensjonerte utrykningslederen Odd Steinar Rønne fra Steinkjer er styreleder og kontaktperson for organisasjonen.

Medlemmene i styret er tilknyttet ulike beredskapsetater og transportselskap rundt om i Norge. Vi har sikret oss spisskompetanse på eksport og tolldeklarasjoner i styret, og får dermed svært effektivt donerte beredskapskjøretøy og materiell ned til Ukraina.

Ta kontakt om dere har brann- eller ambulansemateriell, herunder kjøretøy dere ønsker å donere til Ukraina.

Om dere ønsker å bidra økonomisk til arbeide med transport av donerte beredskapsbiler og materiell se vipps og kontonummer nedenfor.

Ukraina står bokstavelig talt i brann, de trenger all hjelp de kan få!
 
Konto nummer 2140 11 72146
 
paypal.com/donate?campaign_id=Y4SZUQHG35UKC
 
Vipps: 746679
    '