Hopp til hovedinnhold
Dette er Min Modell samle side. Denne siden har blitt til ved at jeg har ble smittet av samle basillen, igjennom en venne av meg som er Norges storste ambulanse eier i modellbiler. Jeg har bare en liten samling og ja jeg har noe a ta igjen. Men jeg har startet en plass.

Vis dere ser på menyen så ser dere de forkjellige hovedsidene som jeg har på denne siden. Men så kommer det de siden som jeg trenge hjelp fra dere i de aktuelle tjenestene. Jeg får håpe og tror at sidene med 1/1 bilen blir gode med masse hjelp fra dere besøkende.

På denne hjemmesiden har jeg prøvet å samle Ambulanse, Brannvesen, Politi. Men for en stund har jeg valgt vekk bergingsbiler. Kanskje det kommer siden, hvem vet...
 

Brannvesen

Her har jeg samlet brannbiler fra Norske tjenester, men også fra Forsvaret, Sivilforsvaret og andre utøvere. Her kan du/dere som besøker denne siden og komme med forslag , tips og råd.
 

Politi

Denne blir lagt på vent til jeg har fått opp de to andre temaene. Men her kan du/dere som besøker denne siden og komme med forslag , tips og råd.
 

Pre-hospitaltjeneste

Her har jeg samlet ambulanse fra Norske tjenester, men også fra Forsvaret, Sivilforsvaret og andre utøvere. Her kan du/dere som besøker denne siden og komme med forslag , tips og råd.